Webbtipset - Ny hemsida för Septième Largeur

Det franska märket Septième Largeur har uppdaterat sin webbplats, och den är nu i klass med de bästa sajterna för skomärken. Den är inte bara snygg med bra bilder, den är också fullmatad med information om skorna.

 

Numera är det i princip en självklarhet att alla skomärken har egna onlinebutiker. Men kvaliteten på dem skiljer sig fortfarande mycket. När konkurrensen blir allt hårdare på nätet blir det allt viktigare att ha hemsidor som inte bara ser bra ut och är lätta att använda, de ska också innehålla massor av information och vara inspirerande. De stora i branschen har ofta höjt ribban när det gäller detta (även om de inte alltid är först med att göra saker), märken som Carmina och Crockett & Jones har mycket informativa sajter, och många andra också nuförtiden.

Landningssida för Septieme Brevetes nya webbplats.

Landningssidan för Septieme Largeurs nya sajt.

I veckan presenterade Septième Largeur sin uppdaterade hemsida, och de är nu också bland de bästa. Guider, bra information om företaget, en massa annat inspirerande innehåll (även om en del ännu inte har översatts till engelska) etc. är en sak. Men det som de verkligen gör exemplariskt är produktsidorna. Utmärkta studiobilder av skorna från flera vinklar, och i många fall också ett gäng inspirationsbilder där skorna bärs. Det finns sedan avsnitt som i detalj täcker läder, läst och konstruktion på ett riktigt bra sätt. Få människor ska lämnas med obesvarade frågor, och det är så en bra märkessajt ska vara.

Produktsidorna är mycket informativa. Bilder: Septieme Bredd

Produktsidorna är mycket informativa. Bilder: Septième Largeur