Om Shoegazing

Shoegazing är en blogg om kvalitetsskor, eller mer detaljerat, traditionellt konstruerade kvalitetsskor. Den startades 2012 och är idag Sveriges största skoblogg, och en av de största hemsidorna i världen om klassiska skor med den engelska versionen på Shoegazing.com. Shoegazing anordnar också varje år eventen Shoegazing Super Trunk Show i Stockholm, Amsterdam Super Trunk Show, och London Super Trunk Show, den sistnämnda är världens största öppna event för klassiska skor. Jag gör också podcasten Shoegazing Podcast, den enda podden i världen om ämnet klassiska skor.

Jag som driver sidan heter Jesper Ingevaldsson, och bor i Göteborg. Jag är utbildad journalist och har förutom olika journalistjobb på framför allt Sveriges Radio jobbat många år som kommunikatör, bland annat på Chalmers och Volvo Cars. Numera är jag med och driver nätbutiken Skolyx där jag jobbar 80%, resterande 20% jobbar jag med Shoegazing.

Inget innehåll på bloggen är betalt eller sponsrat, och jag försöker alltid skriva så objektivt som möjligt om saker och ting. Företag som är ute efter att betala för innehåll, vänligen avstå från att kontakta mig kring detta. Ibland får jag rabatt eller en produkt helt gratis för att skriva recension eller dylikt, i dessa fall framgår det tydligt, och företagen har aldrig något som helst inflytande över innehållet.

Vill ni synas på Shoegazing finns möjligheten till bannerannonsering på sajten, i det månatliga nyhetsbrevet, eller annonsering i podcasten, kontakta mig på mailadressen nedan för mer information.

Kontakt: shoegazingblog@gmail.com

Shoegazing på Facebook
Shoegazing på Instagram
Shoegazing på YouTube
Shoegazing på Tumblr


Stäng