Forum

Logga in          Registrera dig

OBS: Efter att du loggat in kan du behöva gå in på forumets startsida igen.

Välkommen till Shoegazings forum. I diskussionsforumet diskuterar vi ämnen som rör traditionellt konstruerade kvalitetsskor, köp och sälj-forumet är en öppen marknadsplats för kvalitetsskor och produkter för dessa. Motsvarande finns även för kläder och accessoarer. Se regler för forumen nedan, där du också kan läsa om hur bildpublicering fungerar.

OM BILDPUBLICERING:

OBS: För att inte inlägget ska fastna i spamfiltret (vilket sker om det är flera länkar i ett inlägg), gör posten först utan bilder, därefter redigerar du inlägget och klistrar in bilderna.

På grund av begränsat serverutrymme är det inte möjligt att ladda upp bilder direkt i forumet, men det går att länka till en webbpublicerad bild så att den syns direkt i posten. Shoegazing rekommenderar att man använder en gratis bildpubliceringstjänst som inte raderar gamla bilder, exempelvis Imgur, när man ska lägga upp nya foton. Kopiera sedan bildwebbadressen (högerklicka på bilden och välj ”Kopiera bildwebbadress”, eller öppna bilden så att den är ensam i webbläsarfönstret och kopiera den adressen) för bilden och använd bildpubliceringsknappen i inläggsverktygslådan.

 

REGLER, ALLMÄNT:

1A. I Shoegazings forum håller vi en god och respektfull ton. Uttalanden som är kränkande eller stötande är inte tillåtna. Misstänkta så kallade”troll” kommer att bannas.

2A. Vem som helst får registrera sig och skapa trådar och skriva inlägg, dock endast ett konto per person. Hjälp till att göra forumet till det du vill att det ska vara, och påpeka på vänligt sätt när tveksamma inlägg görs. Innan du skapar en ny tråd, använd sökfunktionen och se om ämnet redan behandlats.

3A. Användaruppgifterna som är publika är de som syns på din profilsida. Alla forumets användare kan se allas profiler.

4A. IP-adresser loggas av säkerhetsskäl, det är dock bara Shoegazing som har tillgång till dessa.

4A. Shoegazing och forumets moderatorer har rätt att varna användare, stänga av användare, och radera eller flytta inlägg som inte anses passande. Regler och funktion i forumet kan ändras.

 

REGLER KÖP OCH SÄLJ:

1B. Köp och sälj – Skor är en öppen marknadsplats för kvalitetsskor och produkter för dessa, Köp och sälj – Kläder och accessoarer är en öppen marknadsplats för kläder, accessoarer eller annat.

2B. Shoegazing tar inget ansvar för försäljningar som görs genom forumet, utan det är helt och hållet upp till köpare och säljare att komma överens och sköta affärerna på ett bra sätt. Användare som missbrukar köp och sälj-forumet stängs av, och ip-adresser kan komma att blockas.

3B. Det är tillåtet att både sälja direkt i tråden, och ta betalt exempelvis med bankkontoinbetalning eller Paypal.  Det är också tillåtet att länka till egna annonser på exempelvis Tradera, Blocket eller Ebay.

4B. Även företag är välkomna att lägga ut annonser i forumet. Detta får dock inte överanvändas, och överdriven företagsannonsering kan leda till varning eller avstängning.

5B. Sköt köpen via PM eller e-mail. Du skickar ett privat meddelande till säljaren genom att klicka på dennes profil, sedan ”Private Message”. Du ser om du fått ett PM i menyfältet längst upp till höger.

6B. När en annonsprodukt är såld, berätta det i annonstråden. Det är okej att någon gång emellanåt ”bumpa” sin tråd om varan ännu inte är såld, men det får inte ske oftare än en gång i veckan. Brott mot den regeln kan ge varning eller vid upprepning avstängning.

 

Stäng