Köptips - Vinterreor 2024

Även om Black Friday har tagit över som årets stora reaperiod är vinterreorna fortfarande starka, vilket framgår av dagens lista över ett gäng pågående reor där man kan göra några fina skofynd.

 

Shipton & Heneage

Shipton försäljning

I år har den stora brittiska online-skobutiken Shipton & Heneage en kampanj där de erbjuder 15% rabatt på alla produkter med koden JAN15. På många sätt är denna typ av rea bättre för kunderna, eftersom som jag ofta säger bör man bara köpa saker man verkligen behöver även när det är reaperioder, och chansen är större att man hittar detta här. Särskilt i en butik med ett så brett utbud, där de flesta Goodyear-randsydda skorna tillverkas av de stora fabrikerna i Northampton.

 

Matthew Cookson

Matthew Cookson försäljning

Matthew Cookson var tidigare en fransk filial till Shipton, men sedan många år en egen verksamhet med egna produkter. Deras reaavdelning består av skor och kängor med Goodyear-konstruktion, casual loafers, kvalitetssneakers och mycket mer. Rabatter på mellan 20-30% i de flesta fall.

 

Santoni

Santoni försäljning

Det italienska skomärket Santoni är numera någon form av fusion mellan klassiska kvalitetsskor och modeinriktade grejer. På deras rea har de dock några av de förra, och dessutom ofta med ganska kraftiga rabatter, mellan 30-50% av det ordinarie priset.

 

Edward Green

Edward Green försäljning

Det brittiska premiummärket Edward Green har höjt sina priser ganska rejält de senaste åren, men under rean kan man verkligen fortfarande säga att man får mycket för pengarna. Cirka 30% rabatt på ett urval av modeller under denna reaperiod.

 

Carmina

Försäljning av Carmina

25% rabatt på ordinarie pris är vad det spanska märket Carmina erbjuder på sin vinterrea. Och det finns hundratals modeller med i rean, så det finns säkert en bra chans att hitta något man är ute efter.

 

Herring Shoes

Försäljning av sill

En annan brittisk webbshop med en riktigt stor rea är Herring Shoes. Stora rabatter, upp till hälften av det ordinarie priset, och ett stort urval av modeller från märken som Loake, Cheaney, Barker, RM Williams och många andra.

 

New & Lingwood

Ny och Lingwood försäljning

New & Lingwood är ett gammalt Londonbaserat företag med butik på Jermyn Street som även har en bra onlinebutik. De har rea på olika produkter, inklusive några randsydda Northampton-tillverkade skor, bra grejer om du kan hitta något du gillar i din storlek.

 

Som alltid är det bara ett litet urval, du är mer än välkommen att lyfta fram andra bra reor i kommentarsfältet.