Bilden - Gott nytt år

Här är en bild på mina nyårsskor (de enda svarta skor jag äger för närvarande) som kommer att följa med mig när jag säger hejdå till 2023 tillsammans med familjen och några goda vänner. Ett år som har varit fyllt av både upp- och nedgångar.

 

För mig personligen hade jag en mycket hektisk vår och blev överarbetad, tog hela sommaren för att återhämta mig från det, och som ni kanske har märkt har uppdateringarna varit lite mindre frekventa under hösten på grund av detta. Det har hänt många bra saker också, höjdpunkten var nog att vi organiserade den första New York Super Trunk Show och gjorde succé där. Jag ser verkligen fram emot att göra både London och NYC 2024. Som alltid, tack så mycket för ert kontinuerliga stöd alla Shoegazing-läsare, gott nytt år till er alla!