En av de fina grejerna med att kända bespokeskomakare lanserar RTW-kollektioner är att vackra lästformer skapade av berömda läsmakare blir mer lättillgängliga. Den senaste i raden är Foster & Son som använder bespokeläster gjorda av legendariska lästmakaren Terry Moore som bas för sina RTW-läster. På bilden här är en RTW semi brogue med Moores ikoniska svagt fyrkantiga tå.

 

Den här Foster & Son-modellen som finns hos Skoaktiebolaget är gjord på 66-lästen, döpt efter året då Terry Moore började på företaget. Han gick i pension för några år sedan, men hans arv finns fortfarande kvar både hos Fosters bespoke och numera RTW. Samma sak med Cleverleys finare RTW, som har den klassiska mejslade Cleverley-tån, som George Cleverley i sin tur tog från legendariska bespokeskomakaren Nikolaus Tuczek för vilken han arbetade i sina tidiga år. Andra senare exempel är Stefano Bemers läster med lågt placerad tå som togs till RTW, och Yohei Fukudas älskade mejslade tåform som nu erbjuds som RTW.