Shoegazing Podcast - Ep. 27, Q&A Special nr. 2 med Daniel Wegan, Catella Shoemaker

Dags för ännu en fråga-och-svar-special med Daniel Wegan från Catella Shoemaker. Ett intressant samtal som bland annat handlade om varför han tror att oberoende bespokeskomakare är framtiden och vad bespokeskomakare behöver göra för att fortsätta vara relevanta.

 

Detta är den andra Q&A Special där Daniel svarar på era frågor, den första var väldigt populär, så vi tänkte att vi skulle göra en runda till. För er som inte vet så är Daniel Wegan en svensk som sedan många år bor i Storbritannien i Kettering, Northampton. Han arbetade tidigare på Gaziano & Girlings avdelning för bespoke, men för några år sedan lämnade han företaget för att starta sitt eget märke Catella. Värt att nämna är också att han vann VM i skotillverkning 2019.

Daniel Wegan.

Daniel Wegan.

Vi går igenom en mängd ämnen i det här avsnittet, till exempel pratar vi om skillnaderna mellan att arbeta på ett större företag och att driva sitt eget varumärke, om utmaningarna med att hitta bra läder, om användningen av modern teknik inom skomakeri och mycket mer.

Lyssna på avsnittet nedan eller i den podcastspelare du föredrar (bara sök på Shoegazing Podcast hos Apple Podcasts, Spotify, Pocket Casts, Google Podcasts etc.). Här hittar du alla avsnitt av Shoegazing Podcast. Uppskattar du podden får du mer än gärna betygsätta den i din podcastspelare, och se till att följa den.

Hör det tidigare Q&A-avsnittet med Daniel här, och här är den första podcastintervjun med honom om dedikation.

Jag vill också påminna om att de av er som vill stödja Shoegazing och göra det möjligt för mig att till exempel fortsätta resa och träffa alla dessa fantastiska skomakare, har en Patreon-sida där ni kan bidra med allt från tre dollar i månaden. Både stora och små bidrag är mycket uppskattade.