Hör svenske bespokeskomakaren Daniel Wegan prata om hängivenhet, vilket tog honom till bespokeavdelningen hos Gaziano & Girling, gjorde honom till ansvarig för samma avdelning, och i år vann han VM i skotillverkning. Han ger också en hel del råd till den som vill ge sig in i branschen.

 

Daniel Wegan har arbetat i tio år på bespokeavdelningen för det berömda engelska märket Gaziano & Girling. Tidigt i hans karriär kallades han för bespokeskovärldens underbarn, och det var ingen överraskning när han i år vann VM i skotillverkning.

Daniel Wegan efter att han just blivit krönad till världsmästare i skotillverkning 2019.

Även om Daniel uppenbarligen har mycket talang, är det främsta skälet till att han har lyckats så bra som bespokeskomakare hans hängivenhet. Det här är trotts allt mannen som gör en vanlig 40-timmarsvecka som läst- och mönstermakare på Gaziano & Girling, och sedan på sin fritid under kvällar och helger gör ytterligare en 40 timmars jobbvecka som frilansande bottnare för samma företag .

Så när jag tidigare i höstas träffade honom i Tokyo, Japan, för den här podcastintervjun, fokuserade vi vår diskussion kring detta ämne, och han berättar också om hur han tog sig dit där han är idag, och ger många råd till blivande bespokeskomakare där ute. Lyssna nedan, eller där du brukar lyssna på podcasts (Spotify har tekniska problem för tillfället, kommer laddas upp där inom kort).

Alla avsnitt av Shoegazing Podcast samlar jag på den här sidan.