Köptips - A Fine Pair of Shoes rea

Den brittiska webbshoppen A Fine Pair of Shoes kör just nu en rea med riktigt stora rabatter, upp till 60%, på skor från bland annat Berwick, Tricker’s, Paul Sargent och Sanders.

 

Vissa reor kommer senare än andra i sommar. En sådan är den hos den stora brittiska återförsäljaren av kvalitetsskor för män A Fine Pair of Shoes. Den här säsongen verkar de vilja få bort en massa saker som de inte alls tar tillbaka, eftersom rabattnivåerna är riktigt höga. Med upp till 60% rabatt är sannerligen en stor del av priset som plockas bort.

Sanders stövlar i nubuck finns till kraftigt rabatterat pris.

Sanders kängor i nubuck finns till kraftigt rabatterat pris.

Inte alla märken som de har är med i rean, men det finns ändå en del riktigt bra grejer. När det gäller randsydda skor har vi de nämnda Berwick, Tricker’s, Paul Sargent och Sanders tillsammans med Barker, NPS och Solovair, och du hittar också några mer casual saker som G.H. Bass och Astorflex. Om du hittar något i din storlek som du har letat efter, är chansen stor att du får det till ett otroligt bra pris.

Flera versioner av Trickers klassiska full brogue-modell Bourton finns tillgängliga under 200 euro.

Flera versioner av Trickers klassiska full brogue-modell Bourton finns tillgängliga för drygt 2 000 kr.

The adelaide Moore av Paul Sargent är rabatterad och förmodligen en favorit för många, så nu kan det vara dags att äntligen få tag på den. Bilder på:

Paul Sargents adelaide Moore är rabatterad och förmodligen en favorit för många, så nu kan det vara dags att äntligen skaffa den. Alla Paul Sargent-modeller som de har ingår i rean. Bilder: A Fine Pair of Shoes