Köpråd - Rea-race i brittiska nätbutiker

De tre stora (varav en håller på att stänga) brittiska webbutikerna för herrskor har alla stora reor just nu. Herring Shoes och A Fine Pair of Shoes har stora säsongsreor pågående, och sedan har Pediwear återupptagit sin slutrea där de säljer ut allt kvarvarande lager till ständigt ökande rabatter.

 

Även efter Brexit är de stora aktörerna när det gäller multibrand-ehandlare för kvalitets herrskor i Europa fortfarande de brittiska (ganska förvånad över att vi fortfarande inte ser andra liknande baserade i EU, för att vara ärlig). Som jag har skrivit om tidigare kommer dock en av dem, Pediwear, tyvärr att stänga. De startade en slutrea men sedan låg den nere i flera månader, nu är den dock igång igen. Storlekar etc blir mer och mer glesa av uppenbara skäl, men även rabatterna höjs, så det finns fortfarande goda chanser att hitta bra grejer.

Crockett & Jones-stövlar för kvinnor på Pediwear, ned till ungefär halva det rekommenderade priset.

Crockett & Jones-kängor för kvinnor hos Pediwear, ned till ungefär halva det ordinarie priset. Bild: Pediwear

Hos Herring Shoes och A Fine Pair of Shoes är det de vanliga säsongsreorna som gäller, även om det känns som att de är ännu större än vanligt. Du har upp till 60 % rabatt på massor av skor från massor av kända märken, så kasta dig in och förhoppningsvis kan du hitta något du verkligen vill ha och behöver till ett bra pris.

40% rabatt på dessa chunky derbies från Paul Sargent shoes, på A Fine Pair of Shoes rea.

40% rabatt på dessa chunky derbies från Paul Sargent shoes, på A Fine Pair of Shoes rea. Bild: Ett par fina skor

Klassiska oxfordskor med cap toe, Loake Aldwych med gummisula, på rea hos Herring. Bild: Herring skor

Klassiska oxfordskor, Loake Aldwych med gummisula, på rean hos Herring. Bild: Herring skor