Jag har äntligen fått till en bra lösning för att förvara mina skor i huset vi flyttade till för nästan två år sedan nu. Två stora vitrinskåp i glas placerade i en korridor nära ytterdörren – både snyggt och praktiskt.

 

Tidigare hade jag de flesta skorna under en trappa, där jag var tvungen att böja mig ner för att kunna ta mig in och gräva ut de skor jag ville ha på mig för dagen. Så den nya lösningen är minst sagt ett lyft i detta avseende. De två glasskåpen, gjorda av svartmålad solid metall, har plats för 36 par skor, och jag tror inte att jag någonsin kommer att behöva mycket mer utrymme än det med tanke på att jag har legat runt 25 par i många år nu, det verkar vara det antal jag ”behöver” (jag säljer alltid skor som jag inte använder så ofta). På hyllorna har jag placerat ribbade mattor som låter luft flöda under skorna, viktigt när blöta sulor torkar, och jag har installerat LED-lister över alla hyllor.

Hur förvarar du dina skor? Skriv en kommentar nedan och kanske till och med inkludera en länk till ett foto.