Shoegazing Podcast - Ep. 30, Ben Robinson, Stitchdown, om workwear boots

Det mest omhuldade segmentet inom kvalitetsskovärlden just nu är workwear-kängor. Gamla stora aktörer är mer framgångsrika än någonsin samtidigt som många nya märken dyker upp varje år. Få vet mer om den här delen av skovärlden än Ben Robinson från skosajten Stitchdown, som är gäst i det här poddavsnittet.

 

Som du säkert vet är Shoegazings fokus på webbplatsen, podcasten, event etc på klassiska dressade skor. Stitchdown är en slags motsvarighet inom världen av workwear-kängor, eller heritage boots, eller vad man nu vill kalla det. Kort sagt, Ben Robinson vet en hel del om kängor och robusta skor.

Ben Robinson från Stitchdown.

Ben Robinson från Stitchdown.

Förutom att lära oss hur Ben hamnade i skovärlden och resan med Stitchdown, pratade vi om den otroliga boom som workwear boots har sett de senaste åren, orsaken bakom den och vart den är på väg, vi pratade om varför skor av god kvalitet av alla slag kommer och måste fortsätta att vara populära, och mycket mer.

Lyssna på avsnittet nedan, eller i din föredragna podcastspelare. Alla avsnitt av Shoegazing Podcast hittar du här.