Bilden - Gott Nytt År

2022 närmar sig sitt slut, och när jag nu förbereder inför kvällens festligheter tog jag en snabb bild och skrev det här inlägget. Detta har varit ett år där mycket av det som saknades från tiden före pandemin har kommit tillbaka – till exempel super trunk show-eventen, att träffa folk personligen för podcastintervjuer och resor till Japan, Italien, England etc. för att samla in content. För nästa år kommer det att handla mer om att introducera nya spännande saker.

 

Kan inte säga så mycket om saker och ting i nuläget, men båda de stora Shoegazing-relaterade händelserna kommer om allt går enligt planerna att avslöjas under de första månaderna av 2023, så ni borde inte behöva vänta alltför länge. Än en gång, tack för att ni följer, engagerar er i och förhoppningsvis uppskattar det arbete jag gör med Shoegazing, det är storligen uppskattat från min sida, och jag är väldigt glad att kunna fortsätta med det!