Bilden - Dressat robust

Med en allmän trend mot att klä sig mer avslappnat är det givet att vi kan se fler och fler märken som kombinerar klassiskt dressat med en mer robust stil. Den här derbyn från Norman Vilalta är ett bra exempel.

 

Basen på skon är en ganska nätt, elegant dressad läst, men när den kombineras med präglade grain-lädret och naturligtvis den tunga, robusta sulan blir det något annat. Något som passar bättre ihop med hur fler människor klär sig nuförtiden. Mer standard semi dress / semi casual grejer, där alla saker är mer anpassade inom samma segment, är fortfarande vanligare, men jag har inget emot när man tar med sig grejer från olika mer dressade och mer robusta och gör det till något däremellan. Så länge man fortfarande håller samma kvalitet på konstruktion och material.