Skolyx laglappar för skor

Att slita ner hälfodret är ett vanligt problem, särskilt om det är loafers eller andra skor där du tenderar att ha lite hälglapp och som du kanske också bär barfota, vilket ökar friktionen. Den enklaste lösningen på detta är att fästa dessa självhäftande laglappar för skor.

 

Vi har precis börjat sälja olika versioner av dem på det företag jag arbetar för, Skolyx. De kan också användas för att laga hål och sprickor i ovanlädret, du fäster dem på insidan av skorna, men hur bra det fungerar beror lite på var hålet eller sprickan är placerad etc., om det böjer sig för mycket kan det lossna. Som alltid kommer man att få ett bättre resultat om man tar dem till en skomakare, särskilt när det gäller reparationer av hälfodret, men det kan vara en bra enklare och billigare lösning.