På lördag är det dags. Tredje upplagan av London Super Trunk Show, mitt i hjärtat av London på 12 Regent Street, där mer än tio fantastiska utställare samlas, ihop med VM i skotillverkning, skoputsning och skopatinering. Här lite praktisk information för er som planerar att besöka eventet, och om livestreaming för alla ni som inte kan närvara.

 

Ny skådepats är Showcase.co på 12 Regent Street, precis nedanför Piccadilly Circus och Jermyn Street. Här samlar vi tio utställare, Altan BottierBoleroCarminaGaziano & Girling (sample sale), J. FitzPatrick FootwearJSEP, Japan Shoes Export Platform (Miyagi Kogyo, Oriental/Matsumoto och Kiten), Norman VilaltaProject TWLVShoepassion / Heinrich Dinkelacker och Skolyx / TLB Mallorca. Huvudpartner för eventet är Saphir, partner är J. HopenstandVM i skotillverkning kommer att ha sin prisutdelning och tävlingsskorna visas upp, och så finaler i VM i skoputsning och skopatinering. Späckad och högintressant dag med andra ord!

Hela schemat för dagen:

11:00-19:00 Trunk show öppen för allmänheten, GRATIS OCH INGEN REGISTRERING BEHÖVS.

11.15-17.15 (1 timmes paus 14.45-15.45) VM i skopatinering i samarbete med Saphir, 1:a pris sko från Skolyx / TLB Mallorca

15.00-15.30 VM i skoputsning i samarbete med Saphir, 1:a pris skor från Loake

17:30-17:50 Först prisceremoni för VM i skopatinering. Sedan prisceremoni för VM i skotillverkning, i samarbete med Kirby Allison’s Hanger Project och Master Shoemakers. Topp tio inklusive de tre podiumplacerade skorna presenteras. I prispotten är cirka 70 000 kronor (£6 000), plus att ställas ut på Isetan Men’s, Tokyo, och på andra ställen runt om i världen.

19.00 Eventet stänger.

 

Mycket mer om utställarna och scendelarna i den här artikeln, och fint om du som ska besöka evenemanget besöker eventets Facebook-sida. Då jag har extremt mycket att göra för tillfället (att arrangera ett event, ställa ut på samma event och lansera en ny skolinje samtidigt är inte att rekommendera…) så kommer jag helt enkelt hänvisa över till den engelska versionen av detta inlägg, som du hittar här, för dig som ska besöka eventet och vill ha mer praktisk info inför lördag. Det är också på Shoegazing.se/English som livestreaming från scendelarna av eventet kommer att ske på lördag.