Nu ger Shoegazing er läsare möjlighet att ställa frågor om skor, skokonstruktioner, material, reparationer, vård och så vidare till skomakarmästare Peter Holmér, som jobbat som skomakare i 35 år och nu är en av två ägare av Bäckmans skoservice i Stockholm (läs mer om dem i det här reportaget). Andas lädersulade skor sämre om man sätter på slitsulor i gummi? Hur vanligt är det egentligen att plirbandet lossnar på Goodyear-randsydda skor? Vilket skomärke tycker du håller bäst kvalitet? Alla frågor är välkomna.

 

Peter Holmér i den inre delen av Bäckmans Skoservice nya lokaler. Han kommer nu att dela med sig av sin kunskap till Shoegazings läsare.

Peter Holmér i den inre delen av Bäckmans Skoservice nya lokaler. Han kommer nu att dela med sig av sin kunskap till Shoegazings läsare.

 

Du ställer frågan genom att skicka ett mail till j_ingevaldsson ( at ) hotmail.com, skriv ”Fråga skomakaren” i ämnesraden. Alla frågor kommer att vidarebefordras till Peter och alla kommer att få svar. De bästa och mest intressanta frågorna och svaren kommer att publiceras här på bloggen. Beroende på hur stort intresset är och hur många bra frågor som kommer in, så får vi se om det blir en artikel eller flera utav detta.