Bilden - God Jul 2023

Julen är här igen. Den här gången var det till och med vitt här i de södra delarna av Sverige (åtminstone halva julaftonen). Efter att ha haft hela familjen sjuk den senaste veckan har vi firat hemma själva, vilket fortfarande har varit fint. På fötterna har jag haft dessa bespoke Carlino lazymans i vintage grisläder.

 

Nu när mina barn växer upp har de börjat köpa julklappar själva, och av min yngsta nioåring fick jag en burk brun skokräm, väldigt omtänksamt (naturligtvis tog jag inte upp mina 20+ liknande burkar som jag har i lådor här och där, den här kommer fortfarande att vara speciell när jag använder den). Jag hoppas att alla ni som firar jul har haft en härlig dag, förhoppningsvis tillsammans med era nära och kära, och naturligtvis att ni också hittat några skorelaterade presenter under granen.