Köptips - Loake till 50-60% rabatt

Det är ett par år sedan sist, nu har second hand- och sample-butiken Pete & Harry fått tag på en stor mängd nya Loake-skor som de erbjuder till en kraftig rabatt – 50-60% av det rekommenderade priset. Nästan 150 par finns tillgängliga, så passa på att fynda medan du kan.

 

För de som inte vet så är Pete & Harry är en onlinebutik baserad i Stockholm, som säljer främst vintage kläder, accessoarer, klockor, inredning och så vidare, men då och då också nya saker och större kvantiteter som samlats in från olika företag. Detta stora drop innehåller massor av skor från det brittiska märket Loake, mycket från deras Goodyear-randsydda 1880-serie men även andra linjer. Allt är nedsatt till halva priset eller ännu mindre, så du får verkligen mycket skor för pengarna.

Tassel loafer del av de rabatterade paren.

Tassel loafer del av de rabatterade paren.

Likt senast hade en liknande kampanj, i början av 2022, skulle jag tro att dessa kommer från den skandinaviska agenten för Loake. Det finns några äldre utgående modeller, några provskor etc, alla är oanvända i kartong. Bland annat hittar du flera versioner av den enkla munkskon Medway, ett gäng boots, loafers, oxfords och så vidare. Även casual modeller som sneakers eller med crepe-sula.

Country boots, erbjuds till halva priset.

Country boots, erbjuds till halva priset.

Den dubbla monk strap Cannon i polo mocka, på Capital sist. Alla bilder:

Dubbelmunken Cannon i polo-mocka, på Capital-lästen. Alla bilder: Pete & Harry