Köptips - Fler vinterreor

Sedan jag skrev artikeln om vinterreor förra veckan har några andra riktigt bra reor av kvalitetsskor startat, så för att ingen ska missa dem gör jag en sammanfattning av dessa också. Flera hundra par totalt är kan plockas till nedsatta priser här.

 

Carmina

Inköpstips - Fler vinterförsäljningar

Det spanska märket Carmina erbjuder 25% rabatt på ett 50-tal herrmodeller och nästan lika många dammodeller. Märket har en imponerande mängd modeller i sitt sortiment, så det är rimligt att lägga ut några på rea då och då. Också bra att de har massor av randsydda damskor, alldeles för få märken erbjuder detta, och nu när det är på rea mer tillgängligt för dem som vill ge dem ett försök. (Översta bilden från Carmina)

 

Septíème Largeur

Inköpstips - Fler vinterförsäljningar

Septíème Largeur är ett franskt märke med skor tillverkade i Spanien, som redan till ordinarie är prisvärda, nu med 20% rabatt på ett gäng modeller är de uppenbarligen ännu bättre. Det är kängor, snörskor, loafers och lite mer avslappnade grejer, plus även ett gäng patina-modeller.

 

TLB Mallorca

Inköpstips - Fler vinterförsäljningar

Det hyllade spanska märket TLB Mallorca har sällan rea, men på grund av en viss utveckling av sortimentet erbjuds nu ett urval av modeller från Main Line (alltså inte Artista, som fortfarande aldrig säljs) med 20% rabatt. Ett par mer dressade oxfords men annars är de flesta mer avslappnade derbys och kängor.

 

Orban’s

Inköpstips - fler vinterförsäljningar

Det franska budgetmärket Orban’s har en ovanligt stor rea, där inte bara deras sneakers och bilskor utan även ett gäng av deras randsydda är nedsatta. Det finns inte så många storlekar kvar i många av erbjudandena, men om du har tur kan du få deras budget Goodyear-randsydda skor från så lite som 1 200 kronor.