Efter en vår där coronaviruset slagit mot världen, ser vi nu ovanligt stora sommarreor. Här den vanliga summeringen av ett antal intressanta reor som pågår just nu, där du kan fynda kvalitetsskor.

 

Sanders

Klassiska brittiska märket Sanders har en rätt stor outlet-sektion i sin nätbutik för tillfället, med modeller från olika linjer, både klassiska modeller och mer casual grejer. Nedsatta med 40% i de flesta fall.

 

Lester

Svenska butiken Lester has an excellent selection of shoes, who runs a fairly large sale. Discounts at 30-50% on shoes from among others Berwick, Cheaney, Chippewa, Loake, Red Wing and their own brand Fiddler which are Goodyear welted in Spain.

 

CNES Shoemaker

Vietnamesiska CNES erbjuder mycket bang for the buck redan till ordinarie pris, nu när det är nedsatt med 40% är det verkligen fyndläge. De har flera olika linjer, där deras vanliga Goodyear-randsydda ligger nere på cirka 1 700 kronor nu. De har också en oddstock-sektion med ännu lägre priser. Skickar till Sverige.

 

A Fine Pair of Shoes

Brittiska nätbutiken A Fine Pair of Shoes har ofta olika kampanjer och erbjudande, och så i tillägg till det säsongsreor. Upp till 40% rabatt på modeller från bland andra Tricker’s, Carlos Santos och NPS.

 

Matthew Cookson

Franska märket Matthew Cookson har skor som främst görs i England och Italien, mängder av loafers inte minst, vilka också dominerar deras rea-avdelning, men du hittar en del dressade klassiska skor också. Det mesta är nedsatt med 40% även här.

 

Grenson

Det lite mer modeorienterade brittiska märket Grenson har fortfarande sin bas i traditionella konstruktionsmetoder och Northamptonskt hantverk. De har en hel del på rea, upp till 60% rabatt.

 

Shoepassion

Tyska instegsmärket Shoepassion har en reasektion med många olika modeller nedsatta med 30-50%, och för tillfället erbjuder de ytterligare 15% rabatt om man använder koden PLUS15.

 

Broken Bird Bootmakers

Svenska Broken Bird Bootmakers har butik i anslutning till NK-huset i Stockholm, där man kan beställa MTO efter 3D-scanning för hitta bästa lästen för ens fötter. De har också en del RTW, och några av dessa modeller reas nu ut med 30% på deras hemsida.

 

Bäckmans Skomakeri

En till Stockholmsbaserad butik, som också säljer online, är Bäckmans, som har många modeller från Loake och sitt egna brittiskt tillverkade randsydda märke Brookmans på rea med 20-50% rabatt.

 

Pediwear

Vi avslutar med den största rean i den här genomgången. Brittiska nätbutiken Pediwear har massvis med modeller på rea, där de finare är modeller från Loake, Barker, Tricker’s och Cheaney, bland annat. Nedsatta med 20-30%.

 

Tipsa gärna om andra bra skoreor i kommentarsfältet nedan.