Under helgen kör spanska Carmina en kampanj där man slopar MTO-avgiften, vilket innebär att du kan beställa en helt personlig sko, såväl herr som dam, till samma kostnad som modeller ur vanliga RTW-utbudet.

 

Carmina behöver knappast en närmre presentation, det spanska mellanprismärket har blivit en enormt stor aktör de senaste åren. Även om priserna gått upp en del så har populariteten bestått. På sin hemsida har man en snyggt utformad MTO-tjänst, och nu mellan 10-13 oktober så har man en kampanj där det inte tillkommer någon extra kostnad för MTO, normalt är prispåslaget 20%. Lågskor ligger på cirka 4 300 kronor.

Lite mer annorlunda Carmina-modeller, vilket man enkelt kan beställa nu när det inte kostar extra med MTO. Bilder: Carmina

Lite mer annorlunda Carmina-modeller, vilket man enkelt kan beställa nu när det inte kostar extra med MTO. Bilder: Carmina

Utmärkt läge att beställa en sko som man kanske inte haft möjlighet hitta hos dem eller någon annan, eller om man behöver gå upp eller ner i vidd eller liknande. Även damskor kan beställas MTO, kanske extra intressant då utbudet av randsytt på damsidan generellt är lite mindre bland de flesta tillverkare.