Under flera års tid har vi kört Shoegazing After Work med jämna mellanrum i Göteborg och Stockholm, där skointresserade samlats på en pub eller liknande för att snacka skor och ha det trevligt. För nästa Shoegazing AW i Stockholm fredag 2 mars flyttar vi in hos butiken Skoaktiebolaget.

 

Skoaktiebolaget behöver nog knappast någon närmre presentation för er läsare, Sveriges främsta skobutik många, som numera huserar på Nybrogatan 23 på Östermalm i Stockholm. Här säljer man skor från Carlos Santos, Carmina, Enzo Bonafé, Paolo Scafora, Saint Crispin’s och John Lobb Paris. Mellan 17.30-19.00 samlas alla som vill för öl och lite snacks, och så klart mycket skosnack, och vi kommer också köra lite skovårdsprat och ha öppen diskussion kring det ämnet är tanken.

Här hos Skoaktiebolaget på Nybrogatan 23 träffas vi för en after work 2 mars mellan 17.30-19.00.

Här hos Skoaktiebolaget på Nybrogatan 23 träffas vi för en after work 2 mars mellan 17.30-19.00.

Det ska bli trevligt göra en lite annan grej av Shoegazing After Worken denna gång, och alla som vill kan fortsätta vidare efter sju. Det är en kärntrupp i Stockholm som brukar vara med på de flesta av dessa AW, och så tillkommer alltid några andra. Jag själv har bara varit med på ett par stycken av Stockholmseditionerna, är väldigt glad att man tagit detta och gör det till en återkommande sammankomst inte bara i min hemstad Göteborg utan även i huvudstaden. Hoppas träffa flera av er den 2 mars!