Tipset - 25% rabatt på Carlos Santos hos The Noble Shoe

Nätbutiken The Noble Shoe har ett bra urval av modeller från det portugisiska märket Carlos Santos, och de erbjuder nu 25% rabatt på hela sortimentet från märket. Redan prisvärda Goodyear-randsydda skor blir ännu mer prisvärda under ett par veckor.

 

The Noble Shoe säljer skor från Crockett & Jones, Enzo Bonafé och Paolo Scafora, men det främsta märket för butiken har alltid varit Carlos Santos. För närvarande erbjuds cirka 20 modeller, främst RTW, men även en patinatjänst och tre pågående Grupp-MTO:er. Alla dessa är nu rabatterade med 25% fram till slutet av februari, vilket innebär att du kan få Santos randsydda skor från cirka 3 300 kr. En bra deal.

Shearlingfodrad tjock känga.

Shearlingfodrad grövre känga.

Carlos Santos skor i huvudlinjen är solida med lite mer basic tillverkning som lädersulor med öppen kanal, här har du bland annat några munkskor och loafers. Det som är trevligt här är att The Noble Shoe också har ett gäng modeller från Santos finare Handgrade-serie, med lädersulor med stängd kanal, välvda midjor och så vidare, vilket är riktigt trevligt och inte så vanligt. Dessa ligger nu under rean bara dryg 1 000 kr högre än huvudlinjen.

En Handgrade svart cap toe oxford, just nu till ett bra pris. Bilder:

En svart Handgrade plain cap toe oxford, som just nu är nedsatt. Bilder: The Noble Shoe