Tipset - 25% rabatt på alla Loding-skor

Det franska instegsmärket Loding har funnits länge – i 25 år för att vara exakt. För att fira detta erbjuder de nu 25% rabatt på alla sina skor, vilket innebär att du kan få deras Goodyear-randsydda skor för cirka 2 000 kr och deras durksydda för mindre än 1 500 kr.

 

På hemmamarknaden är Loding välkänt, med nästan 20 butiker spridda över landet och en online-närvaro sedan många år. Men av någon anledning har de aldrig riktigt ansträngt sig för att nå ut internationellt, såvitt jag kan se, och de är fortfarande relativt okända på andra platser i världen. Det är lite förvånande, med tanke på att deras prisvärda klassiska skor tillverkade i Portugal känns som något som skulle kunna fungera bra på många marknader.

Oxfords med patina.

Oxfords med patina.

De har både durksydda skor och Goodyear-randsydda skor, ett brett utbud av modeller och läder finns, från supersnätta modeller med patina (franska märken måste ha det, eller hur?) till grövre kängor. Nu med 25% rabatt på ordinarie pris på hela sajten får du sannerligen mycket för pengarna.

Penny loafers i klassisk fransk stil. Alla bilder: Loding

Penny loafers i klassisk fransk stil. Alla bilder: Loding