Loake-rea hos Pete and Harry

Den svenska nätbutiken Pete & Harry har en ny stor skodroppe idag, där mer än 100 par skor från brittiska Loake och 80 par Sweyd premium sneakers finns tillgängliga med 50-60 % rabatt. Massor av fina par finns att hämta.

 

Pete & Harry, som drivs av Fredrik af Klercker och Erik Mannby, har sitt säte i Stockholm och säljer främst vintagekläder, accessoarer, klockor, inredning och så vidare, men även ibland nya produkter och större mängder som tagits in från olika företag. Idag har de ett stort drop med massor av skor från brittiska Loake och modeller från deras Goodyear-randsydda 1880-serie. Allt finns tillgängligt till halva priset eller till och med mindre, vilket innebär att du får mycket skor för pengarna.

Sand mocka version av chukka boot Pimlico.

Version av chukkan Pimlico i sandfärgad mocka.

Skorna kommer från den svenska agenten för Loake, och inkluderar en del äldre utgående modeller, provskor etc, allt nytt oanvänt i kartong dock. Bland annat flera versioner av chukkan Pimlico, punched cap toe oxforden Cadogan i svart kalvläder, jumper booten Aberdeen i varm polo suede, och mycket mer. Utöver detta har de även 80+ par från det svenska premium-sneakermärket Sweyd, utmärkta grejer med bland annat mellansulor i riktigt läder, inte särskilt vanligt ens bland kvalitetssneakers.

Loake Gummisula med dubbla munkband i mörkbrun mocka.

Dubbel munksko med gummisula i mörkbrun mocka.

The austerity adelaide Evans i svart kornkalv, precis rätt mängd special.

Austerity adelaiden Evans i svart grain-läder, precis lagom speciell make-up. Bilder: Bilder: Pete & Harry