Den här gången ska vi gå på djupet kring upplevelsen att beställa bespoke-skor, ur en skomakares synvinkel. Hör Nicholas Templeman, brittisk independent bespokeskomakare med en bakgrund hos John Lobb, i ett grundligt föredrag om ämnet kundupplevelse och mycket mer.

 

Få har möjlighet att beställa ett par bespoke-skor, men det är en dröm för många, och processen och allt som kommer med den är något som många är intresserade av. Nu, i det 17:e avsnittet av Shoegazing Podcast, ska vi gräva i detta ordentligt, tillsammans med Nicholas Templeman. Han började sin resa som lästmakare på John Lobb Ltd. och för sju år sedan lämnade han för att starta sitt egna märke. Han har ett rykte om sig att vara mycket serviceinriktad och att göra det lilla extra för att göra både processen och slutprodukten till något speciellt för kunderna.

Nicholas Templeman.

Vi pratade mycket om kundupplevelsen och ”bespoke-resan”, men också om till exempel hans resa in i bespoke-världen, om för- och nackdelar med traditionella brittiska metoder med frilans-systemet och hur de gör bespoke fittings, om Covid och vilken röra det har ställt till det för bespoke-skomakare och skrädderier i många avseenden, och mycket mer.

Lyssna på avsnittet nedan eller i den podcastspelare du föredrar. Här hittar du alla avsnitt av Shoegazing Podcast. Uppskattar du podden får du mer än gärna betygsätta den i din podcastspelare.