Det brittiska märket Foster & Son har nu en rea på hela deras lager av RTW-skor från sin egen Northampton-fabrik, med 40% rabatt. Massor av modeller och även många storlekar i många fall, några riktiga fynd att göra av dessa mycket välgjorda RTW-skor.

 

Förra året fick Foster & Son stänga sin fabrik i Northampton, som de öppnade två år tidigare, efter att de japanska investerarna som gjorde det möjligt att öppna den hade dragit sig ur projektet. Enligt information från Foster & Son-ägaren hoppades de fortfarande att kunna öppna den igen. Har inte hört några nyheter om situationen, men som alla hoppas jag fortfarande att så kommer att vara fallet.

Split toe derbyn Kebble.

Igår påbörjade de en rea på sin hemsida av allt återstående lager av de RTW-skor som producerades i deras egen fabrik. De redan ganska prisvärda skorna är nu tillgängliga till fantastiska priser, med 40% rabatt i nästan alla fall. Nu kan du få några av dessa Goodyear-randsydda skor med ovanligt tjocka bindsulor för att vara RTW och riktiga läderkappor  i både häl och tå, med ovanläder av högsta nivå och ekgarvade yttersulor, till priser från endast 5 600 kronor (det är inklusive svensk moms, notera att priserna på sajten visas exklusive moms nu för oss i EU, men att vi sedan då betalar svensk moms när de importeras hit).

Montrose Edwardian balmoral-kängan, med toppspecifikationerna.

Några av mina favoriter är plain cap toe oxforden Highclere på 66-lästen med mjukt fyrkantig tå, som finns i mörkbrunt och svart i flera olika vidder och sulalternativ, med många storlekar kvar i flera av dem. Den härliga split toe derbyn Kebble, som också finns i några olika versioner, men med färre storlekar kvar. För att inte tala om de sensationellt vackra Montrose Edwardian balmoralkängorna, gjorda enligt de högre specifikationerna med fina smala välvda midjor etc. Gå igenom utbudet direkt, och om du hittar något som du gillar kanske du inte ska vänta med att beställa, eftersom det inte är säkert att vi någonsin får se dessa utmärkta RTW-skor igen, hur sorgligt det än skulle vara.

Klassiskt 66-lästen med svagt fyrkantig tå. Alla bilder: Foster & Son