Vissa märken är väldigt sällan på rea, ofta då de har stabila kollektioner som löper över tid och då de är populära och säljer bra till ordinarie pris. Ett sådant märke är Crockett & Jones, som är ovanligt man hittar på rea. Just nu erbjuder dock butiken The Tannery 20% rabatt på hela sitt utbud, och ännu mer på enstaka modeller. Också tips om ett par andra lika intressanta pågående reor.

 

The Tannery är en liten brittisk butikskedja med fyra butiker i Norfolk och Suffolk på engelska ostkusten, plus en välfylld nätbutik. Man säljer många olika typer av läderprodukter, som väskor, plånböcker, bälten med mera, och så då skor. Just nu har man 20% rabatt på hela sitt utbud av Crockett & Jones, med rabattkoden 20C&J. Inte jättemånga modeller men ett bra urval, och bäst av allt är att de flesta storlekarna finns i de flesta modellerna.

Underbara penny loafern Sydney kostar just nu bara

Underbara penny loafern Sydney kostar just nu bara 3 250 kronor.

Svarta full brogue-modellen Finsbury på 341-lästen.

Svarta full brogue-modellen Finsbury på 341-lästen.

Du hittar exempelvis två mockavarianter av trevliga penny loafern Sydney, klassiska full brogue derbyn Pembroke i flera läderval, och jumper boot-modellen Coniston i brunt grain-läder. Med rabatten så får du ett par C&J från endast 3 250 kronor, plus 350 kr i fraktavgift. Dessutom har de ett mindre antal modeller från Crockett & Jones med några få storlekar kvar som är nedsatta ännu mer, med mellan 40-50%. Kolla även in deras rea på spanska Berwick, vars redan prisvärda Goodyear-randsydda skor nu är nedsatta med 30-50%, hela kollektionen är rabatterad, så här hittar du modeller från bara 850 kronor.

Svart plain cap toe från spanska Berwick som också är på rea, 1 200 pix, som hittat. Bilder: The Tannery

Svart plain cap toe från spanska Berwick som också är på rea, 1 200 pix, som hittat. Bilder: The Tannery

 

 


 

 

Edward Green Dover nedsatt med 30% hör inte heller till vanligheterna. Bild: Linnégatan 2

Edward Green Dover nedsatt med 30% hör inte heller till vanligheterna. Bild: Linnégatan 2

Som sagt så är det fler som kör rätt sena reor nu, där man kan fynda ordentligt. Allra hetast är kanske Linnégatan 2:s rea med bland annat 30% på alla sina Edward Green-modeller, den pågår i fysiska butiken i Göteborg men drar igång även på deras nätbutik imorgon kl. 17.00.

Skoaktiebolaget i Stockholm har nyligen fyllt på sin odd stock-sektion med rätt friska rabatter på skor från bland andra Carlos Santos, Löf & Tung, Paolo Scafora och John Lobb Paris.

Vass har 25% rabatt på alla modeller som är uppe i sin nätbutik, vilket innebär att man får deras handrandsydda skor för 4 000 kronor just nu.

Lester har 30-50% rabatt på modeller från flera märken i sitt utbud, som Berwick, Grenson, Loake, Red Wing med flera.

Care of Carl, den svenska nätjätten inom herrstil, har sin säsongsrea igång, med nedsatta priser på några modeller från bland andra Loake, John Lobb Paris och RM Williams.

Hos J. FitzPatrick är rean nu uppe i halva priset på ett stort antal utgående modeller, vilket gör skorna mycket prisvärda.