Från förra årets VM-final. Bild: Milad Abedi

På lördag är det dags för andra upplagan av världens största öppna event för klassiska skor, London Super Trunk Show, med världsmästerskapen i både skotillverkning och skoputsning. Från putsfinalen och prisceremonin för skotillverkningen kommer vi livesända här på Shoegazing.

 

I det här inlägget på engelska sajten kan man läsa mer information inför helgens event. Här på svenska sidan tänkte jag bara lyfta fram det som jag fått många frågor om, ja, vi siktar på att livesända från finalen av VM i skoputsning som går klockan 15.00 (engelsk tid, 16.00 svensk tid), och prisceremonin där vinnaren och tvåan och trean i VM i skoputsning prisas klockan 17.30 (18.30 svensk tid).
Det är inte 100 procent säkert det kommer att fungera, hänger på hur stabil wifi-uppkopplingen blir, men hoppas verkligen det ska gå. Sändningen sker på Shoegazing.se/English.

Utöver detta kommer partnern för skotillverkningsmästerskapet, Kirby Allison’s Hanger Project, att filma en hel del från dagen som läggs upp senare. Och följ hashtagen #supertrunk i sociala medier för att se massa fina skor från eventet och säkerligen också grejer från tävlingarna.

De som gör helgens tillställning fantastisk.

De som gör helgens tillställning fantastisk. Översta bilden: Milad Abedi