Webbtipset - Kirby Allison-filmer från VM-tävlingarna 2023

För dem som inte kunde besöka London Super Trunk Show i våras och följa finalerna i VM i skoputsning, skopatinering och prisutdelningen för skotillverkningstävlingen, är det näst bästa sättet att se det genom Kirby Allisons videor, där sammanfattningar av alla tävlingar nu finns på hans YouTube-kanal.

 

Under det stora skoevenemanget i London, som du kan läsa om i den här artikeln, är som alltid de tre mycket prestigefulla VM-tävlingarna spektakulära höjdpunkter. Vi har livestreaming från dessa händelser, både här på bloggen / YouTube och på Instagram, men det är inte den bästa videokvaliteten och kan vara svårt att se mer i detaljer.

Det är därför det är perfekt att Kirby Allison alltid är på plats med sitt stora filmteam för att bevaka evenemanget och tävlingarna, vilket kommer att ge icke-besökare en bättre bild (eller besökare som vill se det igen och lära sig nya grejer), samt nya intressanta intervjuer med många av de tävlande och andra samtal kring tävlingarna. Nedan hittar du alla tre videorna: