Det brittiska märket för alla coola kids där ute, Barker Black, öppnade just de digitala dörrarna till sin första online sample sale. Ordentliga 70% rabatt på ordinarie pris på dessa subs gör det verkligen intressant för den som är intresserad av ett kap, inte ofta får du randsydda skor av denna kvalitet för endast cirka 2 200 kr.

 

Barker Black är Barkers häftigare syskon, med en blandning mellan klassiska skor, dandyism och ”rock’n’roll”, har de skapat en speciell nisch för sig själva. Det är dock inte bara skallar och ben, de har också mer klassiska modeller, alltid med några små twister dock. Normalt säljs skorna för cirka 7 500 kr, nu när de säljer ut sin andrahandssortering är de långt under det.

Fin ljusbrun quarter brogue i mocka med det karakteristiska emblemet i midjan.

Så med 70% rabatt är de nere på bara 2 200 kr, vilket verkligen är en nätt prislapp. Skorna är standard subs, vilket innebär att det finns olika problem som innebär att de inte har kunnat säljas till fullt pris, kan bara vara små märken eller något större, men ingenting som påverkar livslängden, bara estetik. Ett gäng modeller ingår i sample salen, det varierar lite hur många storlekar som finns tillgängliga för varje modell, för vissa en massa för vissa bara enstaka. Gratis frakt över hela världen ingår.

Väldigt Barker Black.

Tung derby boot.

Relativt klassiskt för att vara Barker Black.

Sula. Bilder: Barker Black