Den engelska titeln på såpoperan Glamour passar sig bättre för den här bilden än den svenska översättningen, där fyra väldigt olika modeller från Saint Crispin’s står uppradade. Jag är ju själv en rätt trist typ som fokuserar på fyra nyanser av brunt, så att säga, alltså modellerna på kanterna, men kan inte låta bli att hänföras av skor som de ljusgrå och olivgröna här ovan.

 

Tycker också det är riktigt stiligt när man ser folk som kan bära upp skor som dessa två i mitten här, när det görs med en i övrigt relativt återhållsam stil och något som bara flyter in i övrig klädsel, istället för att det bara görs som clownutstyrsel. Tänk exempelvis de grå skorna med ett par sandfärgade chinos, ljusblå skjorta och ljusgrå kavaj i fresco-tyg, både vågat och vackert. Bilden är tagen på Skoaktiebolaget.