Första gången jag såg den här bilden kunde jag inte sluta titta. Det är en prototyp för ett nytt mönster som italienaren Antonio Meccariello gör åt en kund, som alltså är en ”spiral wholecut adelaide longwing wingtip balmoral austerity brogue”, i ett. Och inte nog med det, det ser dessutom riktigt vackert ut!

Annars är det ofta som den här typen av lekfulla, nyskapande skomodeller ser rätt illa ut, men här har Meccariello verkligen lyckats. Det krävs troligen en hel del arbete med mönstertillverkning och tillskärning för att få till detta bra, en väldigt fascinerande modell. Väldigt sällan jag publicerar andras bilder i de här bildinläggen (vet inte om det hänt innan), men den här var för bra (inte bildkvaliteten alltså, den är som synes rätt kass bland annat då den kommer från Meccariellos Instagram, utan innehållet) för att inte användas till detta ändamål.