Nyhet - Gaziano & Girling trunk show i Stockholm

Brittiska premiumtillverkaren Gaziano & Girling kommer till Stockholm och Götrich för en trunk show nästa vecka, torsdag-fredag 19-20 oktober. De kommer visa upp ett urval av sina skor, hjälpa till med att prova ut storlekar, och ta emot beställningar. På torsdagkvällen bjuder man också in till en cocktail.

 

Gaziano & Girling grundades 2006 av bespokeskomakarna Tony Gaziano och Dean Girling, och skakade nytt liv i sfären för randsydda RTW-premiumskor från Northampton. Oerhört eleganta läster, smala midjor med ridge fiddle back-midjor, med mera. De har också alltid erbjudit full bespoke, och under åren svenske Daniel Wegan jobbade på företaget var man ofta i Sverige för trunk shows hos dåvarande återförsäljaren Skoaktiebolaget, och var med på Shoegazing Super Trunk Show flera år. Sedan Daniel lämnade för att starta egna märket för några år sedan har man dock inte varit i Sverige, men nu är det alltså äntligen dags igen.

Torsdag 19 oktober kl. 13-19 och fredag 20 oktober kl. 11-16 har man trunk show hos skrädderiet Götrich på Humlegårdsgatan 19 i Stockholm. För bästa service rekommenderas att man bokar tid, det görs genom att maila simon@gazianogirling.com. Dessutom bjuder man in till en cocktail på torsdagkvällen kl. 18-20. Vill man vara med på den är det RSVP på denna länk som gäller.