Köptips - Rea hos Mr. Porter

Onlinejätten Mr. Porter startade sin SS23-rea idag, med upp till 50% rabatt på massor av produkter, inklusive ett gäng bra skor från olika märken. Klipp grejer från exempelvis Edward Green, John Lobb Paris, Tricker’s, JM Weston och andra till en kraftig rabatt.

 

Mr Porter är en av världens största nätbutiker när det gäller herrstil och herrmode. De lanserar mängder av nya produkter varje år, vilket också innebär att de alltid behöver rensa ut för att få plats på hyllorna i sitt lager. Därav, regelbundna stora reor. Idag startade de rean för SS23, med rabatter på upp till 50% på 12 000 (!) produkter, varav en anständig mängd kan kvalificeras som kvalitetsskor.

Härliga JM Weston 180 loafers, som finns i flera läder på rean för ca 500 euro, alltså 30% rabatt.

Härliga JM Weston 180 loafers, som finns i flera läder på rean för drygt 5 000 kr, alltså 30% rabatt.

Av varumärken värda att nämna som har flera modeller med på rean har vi Edward Green, John Lobb Paris, Tricker’s, JM Weston, Grenson, George Cleverley, GH Bass, Santoni, RM Williams, Drake’s med flera. Mestadels loafers, derbys och boots (av någon anledning, även om det är en vår/sommarrea). Det finns inte så många storlekar kvar i de flesta fall, men det är inte bara stora eller små som finns tillgängliga utan i många fall har du UK8 och runt där i lager fortfarande. Värt att kolla upp om du hittar något som du har letat efter och är i behov av.

Trickers loafers med tofsar ned med 40%.

Tricker’s loafers med tofsar på rea.

Det finns flera modeller från Edward Green som ingår i försäljningen, inklusive flera Dover split toes (som ses på toppen) och flera Newmarket chelseas. Dessa är rabatterade med 40%.

Flera modeller från Edward Green ingår i rean, bland annat flera Dover split toes (som på bilden överst) och flera Newmarket chelseas. Dessa rabatteras med 40%.

John Lobb chukka boots, även de med 40% rabatt. Alla bilder: Mr Porter

John Lobb chukka boots, även de till 40% rabatt. Alla bilder: Mr. Porter