Nyhet - New York Super Trunk Show Save the Date

14 oktober. Markera den dagen i era kalendrar, för det är då som den första New York Super Trunk Show äger rum. En händelse som har varit på gränsen till att bli av under en längre tid, och nu händer det äntligen. Det kommer att bli en fantastisk dag.

 

Det kommer att bli ganska mycket kring super trunk shows dessa dagar, eftersom Londonupplagan sker nästa vecka, och vi nu avslöjar planerna för NYC. Hoppas att de av er som inte är intresserade av eventen i sig kan förstå varför, och förhoppningsvis att en hel del kring dessa kan vara värt att läsa och se ändå.

Jag minns hur nervös jag var på morgonen för den första supertrunken vi genomförde i Stockholm 2014, där vi inte hade någon aning om vad vi skulle förvänta oss. Det blev en enorm succé, med över 700 besökare (vi hade hoppats på 200) på en alldeles för liten plats, och sedan dess har Stockholm vuxit, London introducerades 2017 tillsammans med Justin FitzPatrick, Amsterdam 2020 tillsammans med Bas van Exter, och nu vidare till Big Apple. Vilken resa för den här typen av evenemang, som fortfarande har samma kärna genom åren och på alla platser, med utställare av kvalitetsskor som bas som förgylls av relaterade utställare, och sedan skorelaterade tävlingar och andra happenings runt omkring.

New York Super Trunk Show 2023

Lördagen den 14 oktober kommer jag, Justin FitzPatrick från The Shoe Snob och här också Kirby Allison att vara värd för den första New York Super Trunk Showen. Detta i ett utmärkt läge på Upper East Side, nära Central Park. Det kommer att finnas ett stort antal utställare av skor plus kläder och accessoarer, de första amerikanska mästerskapen i skoputsning och skopatinering, och mycket mer. Vi ser verkligen fram emot detta. Mycket mer information kommer att komma lite närmare datumet, men har ni möjlighet få till New York-resan i samband med detta lär ni inte ångra er!