London Super Trunk Show 2023

Lördagen den 13 maj är det dags igen – ett av världens största öppna evenemang för kvalitetsskor, London Super Trunk Show, som anordnas av Shoegazing och The Shoe Snob. Mitt i London på 12 Regent Street samlar vi 11 märken från hela världen, partners ställer ut, det kommer att hållas VM i skoputsning och skopatina, plus att VM i skotillverkning har sin prisceremoni och tävlingsskor visas upp, och för första gången har vi en marknadsplats för second hand-skor på plats.

London Super Trunk Show 2023 page 2

Ställe: Showcase.co, 12 Regent Street, St James, London.

Datum: Lördag 13 maj 2023.

Schema för dagen:

11.00-19.00 Trunk show öppen för allmänheten, GRATIS OCH INGEN REGISTRERING BEHÖVS. Utställningar med Acme, Attila, Bridlen, Catella, CNES, Cobbler Union, Goral, Paul Sargent, The Noble Shoe, Raymar och Yearn. Dessutom utställningar med evenemangets huvudpartner Saphir (skovård) och partners Bresciani (strumpor) och Abbot’s Shoes (second hand-skor). Utställning av de 30 bästa skorna i VM i skotillverkning.

11.00-19.00 Marknadsplats för second hand-skor, med Abbot’s Shoes som värd. Besökare kan ta med sina egna skor och sälja på plats. (Mer information nedan)

11.00-19.00 Gratis skoputsning av Saphir (preliminärt).

11.15-17.15 (1 timmes paus 14.45-15.45) Final i VM i skopatina i samarbete med Saphir, första pris TLB Mallorca skor, skovårdskit, guldmedalj. (Mer info i den här artikeln)

15.00-15.30 Finalen i VM i skoputsning i samarbete med Saphir, 1:a pris skor från Loake, skovårdskit, guldmedalj. (Mer info i den här artikeln)

17.30-17.50 Prisceremoni för VM i skotillverkning, i samarbete med Kirby Allison och Master Shoemakers. De tio bästa, inklusive de tre pallplatserna, presenteras. I prispotten finns £6 000 (75 000 SEK), skomakarsylar av Phil Norsworthy, medaljer, plus att de ställs ut på Isetan Men’s, Tokyo, och på andra platser runt om i världen. (Mer information i tävlingsutlysningen)

19.00 Evenemanget avslutas.

 

Här finns eventsidan på Facebook där du får alla senaste uppdateringar. Som alltid uppskattar vi all hjälp med att sprida information om evenemanget! Den hashtag som används före, under och efter eventet i sociala medier är #supertrunk.

LÄS ALLT OM LONDON SUPER TRUNK SHOW HÄR PÅ INTERNATIONELLA VERSIONEN AV SHOEGAZING.

Nästan 1 200 personer kom i fjol, vi hoppas på något liknande i år.

Nästan 1 200 personer kom totalt i fjol, vi hoppas på något liknande i år.