Shoegazing Podcast - Ep. 26, Anders Sundström, Paul Brunngård, om ingredienserna i skovårdsprodukter

I det här avsnittet går vi all in på skovård. Det gör vi tillsammans med Anders Sundström, som har utvecklat den nya premiumskovårdslinjen Paul Brunngård för det svenska företaget med samma namn. Ett lärorikt avsnitt med massor av bra info om skovård.

 

Paul Brunngård är Skandinaviens största skovårdsföretag, men tidigare har fokus legat på mer grundläggande skovårdsprodukter och miljövänliga grejer. Nu ville man utveckla ett eget sortiment av premiumprodukter, en uppgift som gavs till skovårdsexperten och tidigare svenske mästaren i skoputsning, Anders Sundström. I avsnittet pratar vi igenom Anders bakgrund och hans arbete med att ta fram den snyggt designade Paul Brunngård skovårdssortimentet, som du hittar i flera butiker i Sverige.

Anders Sundström från Paul Brunngård håller en workshop om skötsel av skor på den senaste supertrunk showen i Stockholm.

Anders Sundström från Paul Brunngård håller en workshop om skovård på den senaste super trunken i Stockholm.

Större delen av avsnittet ägnar vi åt att gå in på detaljerna om vad skoprodukter innehåller, hur de olika ingredienserna påverkar lädret, vad som är bra och dåligt, och så vidare. Om du gillar när podden nördar in på saker och ting så är det här avsnittet för dig. Lär dig om skillnaden mellan oljor, vaxer, pigment och lösningsmedel och om de olika versionerna av dem och deras egenskaper, lär dig om den största lögnen i skokvårdsbranschen, och mycket mer.

Lyssna på avsnittet nedan eller i den podcastspelare du föredrar (bara sök på Shoegazing Podcast hos Apple Podcasts, Spotify, Pocket Casts, Google Podcasts etc.). Här hittar du alla avsnitt av Shoegazing Podcast. Uppskattar du podden får du mer än gärna betygsätta den i din podcastspelare, och se till att följa den.

Shoegazing Podcast - Ep. 26, Anders Sundström, Paul Brunngård, om ingredienserna i skoprodukter

Den nya skovårdssortimentet från Paul Brunngård. Översta bilden: Paul Brunngård