Yohei Fukuda Q&A special podcast

Nästan hundra frågor kom in till denna Q&A Special av Shoegazing Podcast, med ingen mindre än den japanske bespokeskomakaren Yohei Fukuda. Ett urval av alla dessa ställdes till honom under ett intressant samtal, som berörde allt från den tid som läggs på att göra hans skor till varifrån inspirationen till hans design kommer.

 

Det är dags för det andra Q&A-specialavsnittet, där ni lyssnare och läsare av Shoegazing får ställa frågor till några stora namn från kvalitetsskoindustrin.

Den här omgången är det den mest kända av alla japanska bespokeskomakare som svarar på era frågor, Yohei Fukuda. Sedan 14 år tillbaka har hans bespokeskor och numera även högklassiga RTW- och MTO varit en helig graal för många skoälskare runt om i världen.

Yohei Fukuda.

Yohei Fukuda.

Hör honom ge sina bästa råd till blivande bespokeskomakare, prata om hur efterfrågan på bespokeskor är i Japan, svara på frågor om hur mycket tid som går åt till att tillverka hans skor, avslöja hemligheterna bakom hans fantastiska foton, och mycket mycket mer.

Lyssna på avsnittet nedan eller i den podcastspelare du föredrar (bara sök på Shoegazing Podcast hos Apple Podcasts, Spotify, Pocket Casts, Google Podcasts etc.). Här hittar du alla avsnitt av Shoegazing Podcast. Uppskattar du podden får du mer än gärna betygsätta den i din podcastspelare, och se till att följa den.

Hör det tidigare avsnittet där Yohei Fukuda talar om varumärkesbyggande här.

Även en påminnelse om att de av er som vill stödja Shoegazing och göra det möjligt för mig att till exempel fortsätta att resa och träffa alla dessa fantastiska skofolk, det finns en Patreon-sida där du kan bidra med allt från 40 kr i månaden. Både stora och små bidrag är mycket uppskattade.