Det franska märket Orban’s har för närvarande rea på utvalda modeller, där redan mycket prisvärda Goodyear-randsydda skor nu erbjuds till halva priset, så drygt 800 kronor. Klart fyndläge.

 

Orban’s är det senaste märket som startats av Marcos Fernandez, den legendariska entreprenören bakom varumärken som Bowen, Emling, Markowski och Septieme Largeur. Det är framtaget för att konkurrera med märken som Bexley och Meermin, med mycket konkurrenskraftigt prissatta Goodyear-randsydda skor, tillverkade i Spanien. Du kan läsa en recension av Orban’s här.

Penny loafer, Goodyear-randsydd i Spanien, i full grain-läder, nu tillgängligt för drygt 800 kronor.

För ordinarie pris på cirka 1650 SEK är de bland de billigaste europeiskt tillverkade Goodyear-randsydda skor du kan få tag på, med kvalitet som fortfarande är ganska anständig. Nu erbjuds ett antal modeller till 50% rabatt, vilket innebär att du får ett par för bara dryga 800 kronor. Bland modellerna på rea hittar man split toe derbys, loafers, single monks och adelaide oxfords. De har också ett gäng randsydda damskor på rea, plus några mockasiner och sneakers. Storlekarna försvinner ganska snabbt, så kolla in rean på en gång.

Fin derby från damkollektionen, också på rea med halva priset.

En ljusbrun split toe derby från herrkollektionen. Bilder: Orban’s