Bespoke-skors läster, konstruktion och finish görs väldigt annorlunda mot nästan alla fabrikstillverkade skor. Men hur kan du ta delar från bespoke och göra dem tillgängliga för fler genom billigare fabrikstillverkade RTW-skor? Det är vad avsnitt 6 av Shoegazing Podcast handlar om, med Maslow So från Mori of Shoemakers.

 

Maslow So.

Mori of Shoemaker skor.

Maslow So är från Hong Kong, han är mannen bakom märket Mori of Shoemakers, som på ett mycket intressant sätt försöker kombinera element från bespokeskor med fabrikstillverkade RTW-skor. Mori har olika bespokeskomakare från hela världen som designar läster och modeller, och sedan en fabrik i Kina som producerar handrandsydda, riktigt fina skor som erbjuds till ett mycket konkurrenskraftigt pris. Vi satte oss och pratade om det här projektet, och om att foga samman bespoke och fabrikstillverkning.

Lyssna på avsnittet nedan eller i den podcastspelare du föredrar.