Idag är det precis ett år sedan den här bloggen drog igång. Intresset har varit mycket större än vad jag väntat mig, och all den feedback jag får från er läsare är fantastisk! Allt från glada tillrop till kritik av konstruktiv art är mycket uppskattat, och gör det ännu roligare att lägga ner tid på bloggen. Den nystartade Facebook-sidan (som du följer här. Även ni som inte är med i Facebook kan bokmärka sidan och gå in på den som en vanlig hemsida, då den är helt publik) gör också kontakten med många av er ännu mer direkt, den följs hittills av 157 personer. Och varje vecka får jag flera mail från er läsare med olika typer av frågor, jag hoppas att jag har svarat på alla.

Här är bloggen i lite siffror:
– Varje månad har sidan i dagsläget cirka 35 000 besök
– En knapp tredjedel av dessa är unika besökare
– Sedan starten har sidan besökts 237 000 gånger
– Jag har skrivit 123 inlägg, vilket innebär i snitt knappt två och ett halvt inlägg i veckan
– Det populäraste inlägget är Vass-köpguiden, som folk klickat sig in på drygt 6 600 gånger
– Över 1000 kommentarer har skrivits till inläggen (varav jag kanske stått för en tredjedel)

Vad som också är väldigt trevligt är att bloggen hela tiden fortsätter att växa, trots att jag flera gånger tänkt att nu borde det snart stagnera. Samtidigt vittnar alla personer i branschen jag pratar med om att de upplever ett fortsatt ökat intresse för kvalitetsskor. Det är bara att hoppas att den här utvecklingen fortsätter. Vad gäller bloggens framtid så kommer den att fortsätta på samma sätt som tidigare, även om innehållet av naturliga skäl kanske till viss del kommer att glida över från de grundläggande guiderna (det går liksom bara att göra en skovårdsguide, en konstruktionsmetodsguide och så vidare) till mer reportage och intervjuer. Och om det blir någon större förändring av saker och ting, så kommer den vara till det bättre.

Så, tack för ett fint år, med förhoppning om ännu ett!