När man traskar runt i ett par finare randsydda skor med hyfsad puts händer det ibland att folk sneglar på dem och kanske till och med vänder sig om, men det är ingenting emot hur vanligt det beteendet är när man går bredvid frun och hon också har på sig ett par vettiga skor. Då noterar folk verkligen det. På bilden bär jag ett par Crockett & Jones Connaught för Shipton & Heneage, i en väldigt trevlig mellanbrun färg som går lite i rött, en variant som tyvärr inte finns kvar längre. Min fru har också ett par C&J, ett par Jodphurs. Efter idogt bearbetande finner hon fler och fler varianter av kvalitetsskor för kvinnor tilltalande, till undertecknads förtjusning. Och med anledning av en läsarkommentar till förra inlägget så kommer nästa inlägg handla om kvalitetsskor för kvinnor. Det må vara klart mindre utbud än för män, men många schyssta alternativ finns.