Kvaliteten på skotillverkares hemsidor varierar kraftigt. Allt från väldigt välgjorda sidor med alla modeller, bra bilder, priser, filmer, info om märket och så vidare, till riktigt usla där det mer eller mindre bara är en startsida med möjligtvis någon bild. Det är inte särskilt ofta man hittar något som sticker ut dock, men ett exempel på motsatsen är Scarpe di Biancos ”shoe/pant visualizer”, vilket precis som det låter är en webbtjänst där man så att säga kan prova hur skorna skulle se ut med olika byxor. Detta fungerar med alla av märkets skomodeller, däremot är utbudet av byxor ganska begränsat, men man kan inte få allt. Hur som helst är detta faktiskt ett riktigt bra sätt att få en bild av hur skorna fungerar med olika typer av byxor, vilket kanske kan vara extra viktigt med de ofta väldigt patinerade skor som Scarpe di Bianco erbjuder.

En double monk-strap à la John Lobbs Chapel passar fint ihop med rådenim.
Scarpe de Bianco är ett amerikanskägt märke men med skor tillverkade i Italien, och de gör både blake-, goodyear- och norweigansydda skor, och riktigt fina sådana. Priserna ligger kring 6000 kronor. På sidan under Acquisition kan man se vilka modeller de har inne för omedelbar leverans. På hemsidan finns också en fin MTO-tjänst där man kan utforma sin egen sko, välja modell, läder, läst, vidd, burnishing och så vidare, och beställa direkt. En MTO-sko kostar cirka 10 000 kronor, beroende på utförande. På sidan finns också ett galleri på tidigare MTO:s. En sak som Scarpe di Bianco också erbjuder är att kunden kan ta emot en provsko först för att testa storleken vid online-köp.
Precis som alla finare italienska tillverkare erbjuder Scarpe naturligtvis skor med norvgese-konstruktion, här en chukka i svart med mörkblå patinering som ger skorna en speciell look.
Fantastisk läst, fantastisk färg.
I Scarpe di Biancos trevliga online-MTO-tjänst kan ett par rena loafers likt dessa beställas, och vill man kan man få provsko hem först för att säkerställa storleken.
Scarpe har en del mycket traditionella modeller i sortimentet också, som den här svarta single monken.